Members
  • Total Members: 12816
  • Latest: t114563
Stats
  • Total Posts: 28525
  • Total Topics: 8240
  • Online Today: 833
  • Online Ever: 51419
  • (01. January 2010., 10:27:49)












Author Topic: VSE Fail Win W8 Pro :/  (Read 2013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jheysen

  • SCF Global Moderator
  • *****
  • Posts: 754
  • KARMA: 100
  • Gender: Male
VSE Fail Win W8 Pro :/
« on: 01. August 2013., 00:54:23 »
Today, I got the e-mail, contacts, calendar and messages app removed by an Artemis False Positive. It removed the core file of the app..
Now with DAT 7153 the false-positive is gone, however, I'm unable to restore the files. I already tried with Safe mode and coping the file from quarantine to the hidden WindowsApps folder, but that didn't work due to permission problems.. Tried reinstalling from Windows Store without results eighter.
Does anybody knows how can I restore the file, so the app will work again?
If it helps, I'm on Windows 8 Pro x64 with VSE 8.8 Patch 3.

Samker's Computer Forum - SCforum.info

VSE Fail Win W8 Pro :/
« on: 01. August 2013., 00:54:23 »




jheysen

  • SCF Global Moderator
  • *****
  • Posts: 754
  • KARMA: 100
  • Gender: Male
Re: VSE Fail Win W8 Pro :/
« Reply #1 on: 01. August 2013., 00:59:30 »

Samker

  • SCF Administrator
  • *****
  • Posts: 7206
  • KARMA: 291
  • Gender: Male
  • Whatever doesn't kill us makes us stronger.
    • SCforum.info - Samker's Computer Forum
Re: VSE Fail Win W8 Pro :/
« Reply #2 on: 06. August 2013., 19:49:37 »

jheysen

  • SCF Global Moderator
  • *****
  • Posts: 754
  • KARMA: 100
  • Gender: Male
Re: VSE Fail Win W8 Pro :/
« Reply #3 on: 06. August 2013., 22:19:00 »
The problem seemed to be a bug in DAT 7152, but I haven't checked McAfee's KB to be sure

Samker

  • SCF Administrator
  • *****
  • Posts: 7206
  • KARMA: 291
  • Gender: Male
  • Whatever doesn't kill us makes us stronger.
    • SCforum.info - Samker's Computer Forum
Re: VSE Fail Win W8 Pro :/
« Reply #4 on: 07. August 2013., 17:01:37 »
The problem seemed to be a bug in DAT 7152, but I haven't checked McAfee's KB to be sure

Yup, it's "announced" even at Reddit: http://www.reddit.com/r/sysadmin/comments/1jg1po/mcafee_dat_7152_just_blew_up_half_my_lan/

 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
Second Anti-Bot trap, type or simply copy-paste below (only the red letters):www.scforum.info:

Enter your email address to receive daily email with 'SCforum.info - Samker's Computer Forum' newest content:

Terms of Use | Privacy Policy | Advertising